follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Amenajari interioare » Tencuieli decorative » Judetul BACAU
  home     Tencuieli decorative   Judetul BACAU

Tencuieli decorative Bacau

SC ROMTEHNOCHIM.SRL (ILFOV)
tencuiala decorativa silicatica, tencuieli decorative
0724 *** ***Click aici!
SC MIDARCHIM SRL (BUCURESTI)
tencuieli decorative structurate
0766 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru tencuieli decorative completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
tencuiala decorativa silicatica, tencuiala decorativa pentru soclu, tencuieli decorative, tencuieli decorative, tencuiala decorativa acrilica, tencuiala decorativa weber (Bacau, BACAU)
0754 *** ***Click aici!
tencuieli decorative bacau (Bacau, BACAU)
Sc. gobacom srl, este fondata in bacau, in anul 2003 cu capital privat avand domeniu principal de activitate "constructii civile si industriale", cu o echipa formata din personal calificat si atestat pune la dispozitia clientilor sai servicii de o inalta performanta...
0744 *** ***Click aici!
tencuieli decorative (Bacau, BACAU)
Compania TROCRI IMPEX transmite prin brandul WinTHERM eficienta si beneficiile aduse de ferestrele produse in propria fabrica de tamplarie, ce are o capacitate de productie de minim 50 unitati/zi. Ferestrele si usile termoizolante fabricate si distribuite prin brandul WinTHERM sunt cele mai eficiente: protejeaza termic caminul tau, avand un coeficient de transfer termic de pana la 0,83 W/mp*K; protejeaza fonic; ofera siguranta, prin echiparea..
0735 *** ***Click aici!
tencuieli decorative exterior (Bacau, BACAU)
Sc edil colore comercializeaza finisaje, tapet si profile decorative din italia si germania. gasiti la noi cele mai noi tehnici decorative de decorare a peretilor. tapet de lux, finisaje san marco, scule profesionale pentru aplicarea tapetului si a finisajelor de prestigiu, profile bovelacci. sc edil colore ofera clientilor sai o gama variata de decoratiuni interioare de inalta calitate cu ajutorul carora se pot realiza..
0747 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie